In 3 weken je administratie op orde!

JA! Ik ontvang graag GRATIS tabbladen en 3 videolessen.

Referenties

Ik ben als vrijwilliger en intermediair werkzaam bij St. Leergeld West-Friesland en vanuit die positie bekend geworden met Budget met Beleid en de workshop. Ik heb de 3 lessen bekeken. Voor de persoon die de administratie niet op orde heeft, is het een goede handleiding. Ook de tips zijn heel duidelijk. Als ik gezinnen bezoek en er blijkt een slechte administratie, zal ik zeker verwijzen naar de website. Dan kan het gezin misschien ook de lessen volgen voor een beter inzicht.

Ron Lehnkering (Stichting Leergeld West-Friesland)

Dankjewel voor deze cursus. Heel helder, makkelijk te volgen en bij te houden. De administratie is nu helemaal op orde. En op deze manier (met jouw handige tabbladen) weet ik zeker dat ik dit ook kan volhouden.

Lida L. uit Bergen

Dankjewel voor je duidelijke lessen. Mijn administratie is nu weer op orde. Ik heb 3 ongestructureerde ordners met administratie kunnen terugbrengen naar 1 overzichtelijke ordner. Vooral het tabblad Actie helpt mij. Het voorkomt dat rekeningen rond blijven slingeren en kwijtraken. Ik ben er erg blij mee. En het stimuleert me ook om direct alles op te bergen en het niet te laten liggen totdat het een onoverzichtelijke berg post is geworden. Dankje.

Herma van den Berg uit Landgraaf

Van financiële problemen word je wanhopig. Door het volgen van de online training ‘In 3 weken je administratie op orde!’ kreeg ik langzamerhand weer de hoop dat het goed komt. Het hielp mij stap voor stap om overzicht te krijgen en het gaf mij vooral rust in mijn hoofd. Ik wil je bedanken, Rebecca. Dit was en is voor mij nog steeds heel waardevol.

Martin V. uit Doetinchem

Wat een heerlijke duidelijke cursus. Na mijn onverwachte scheiding (met mijn bedrijf en van mijn ex) bleef ik met een enorme hoeveelheid administratie zitten. Ik zocht naar structuur en overzicht. De video’s, uitleg en tabbladen uit ‘In 3 weken je administratie op orde!’ gaven mij rust. Hartelijk dank voor de waardevolle lessen, Rebecca. Ik heb er nog dagelijks plezier van.

Linet Warburg uit Amersfoort

Ik had al jaren een leuke vaste baan en raakte die van de één op de andere dag kwijt. Eerst waren er nog financiële regelingen waar ik recht op had. Maar toen dat op hield, zag ik door de bomen het bos niet meer. Ik ben ik hulp gaan zoeken en heb Rebecca gevraagd mij te helpen bij het verkrijgen van inzicht. Door de hulp van Rebecca kreeg ik rust in mijn hoofd. Ze stelde zich open en bood de hulp die nodig was, daar ben ik haar dankbaar voor. Rebecca is zakelijk en persoonlijk tegelijk en dat vind ik fijn.

Anita Bakker uit Enkhuizen

Mijn financiële situatie was eerst bijzonder slecht. Ik kwam er zelf niet meer uit. Ik voelde mij hopeloos. Ik dreigde zelfs mijn woning kwijt te raken. Via de hypotheekverstrekker kwam ik in contact met Rebecca. Rebecca kan de situatie goed en helder uitleggen. Ze heeft echt verstand van zaken. Dit leverde mij eerst rust op en vervolgens het vertrouwen dat het weer goed komt.

J. B. Stek uit Oosterblokker

Onze administratie was een puinhoop. We hadden betalingsachterstanden en schulden. We vulde het ene gat met het andere. Als we in bed lagen maakten we ons zorgen. We stonden aan de rand van de afgrond. Totdat we aan Rebecca werden voorgesteld. Al gauw kwam er een duidelijk overzicht. Onze situatie bleek zorgwekkend maar niet uitzichtloos. Er werd in alle rust en in overleg een Plan van Aanpak gemaakt. Van een panieksituatie kwamen we in rustiger vaarwater terecht. Rebecca heeft ons nooit een schuldgevoel gegeven. Ze heeft ons wel op fouten gewezen die wij maakten, maar ze laat ons volledig in onze waarde. Dit door samen beslissingen te nemen en oplossingen te zoeken. Wij zijn het meest dankbaar voor de dag waarop zij ons het overzicht liet zien waar geen schuldeisers meer op staan. Er is zelfs een bescheiden bedrag gespaard. Een reservering voor onvoorziene zaken en heel misschien wat leuke dingen. We zijn er nog niet helemaal, maar Rebecca heeft ons weer goed op de rails gezet! Dankjewel!

W.J.G. de Zeeuw en C. de Zeeuw-Bakelaar uit Schagen

De samenwerking met Rebecca is in 2012 begonnen na een persoonlijk gesprek, waar ze zelf om gevraagd had. Ze wilde meer informatie over de mogelijkheden om als budgetcoach voor ons te werken en ze was bereid hierin te investeren in de vorm van een opleiding. Aan inzet en motivatie ontbrak het niet vond ik. Daarom wilde ik dat belonen met een samenwerking: ze is gestart als budgetcoach en heeft daarna nog een NEN-certificering behaald (kwaliteitskeurmerk). Ook dat wilde ze nog in zichzelf investeren. Haar rapportages waren kort, bondig en duidelijk. Waar ik bij andere budgetcoaches nog vragen had als ik de rapportage doorlas, had ik die bij Rebecca zelden.

Lida Buis (Manager Budgetcoach.nl)