In 3 weken je administratie op orde!

JA! Ik ontvang graag GRATIS tabbladen en 3 videolessen.

IN 10 STAPPEN RIJKER LEVEN

Ontdek wat waar is over geld en je hebt genoeg

Heb jij het financieel lastig of maak je je zorgen over je financiële situatie en levert dat jou stress op?
Vind jij geld gedoe, saai of ingewikkeld? Worstel je met geld en heb je steeds het idee dat je niet genoeg hebt? Ervaar je angst als het over geld gaat of mis je het overzicht? Vraag jij je elke keer weer af waar je geld blijft en loop je achter de feiten aan? Lees dan dit boek.

Prijs: € 17,50 incl. BTW
Of koop het e-book voor slechts € 9,95 incl. BTW

Ja, ik wil dit boek

Ja, ik wil dit e-book

 


Aan de hand van de 10xWAAR-methode deelt Rebecca geldlessen voor het verbeteren van jouw financiële situatie.
Ze vertelt je wat WAAR is over geld, zodat jij:

  • overzicht krijgt waardoor je beter met geld omgaat en altijd genoeg hebt
  • inzicht krijgt in je geldblokkades
  • weet wat je waard bent en meer geluk met geld ervaart
  • eindelijk rust hebt en weer gewoon kunt genieten

Het is tijd voor verandering. Kom nu in actie. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.
De stappen in dit boek helpen je om prioriteiten te stellen en keuzes te maken, maar ook om grenzen te stellen.
Elke stap is voorzien van een duidelijke uitleg, praktijkvoorbeelden en opdrachten waarmee je meteen aan de slag kunt. Op naar een rijker leven!


De 10x WAAR methode

STAP 1. Bepaal WAAR je naar toe wilt

STAP 2. Noteer wat je WAARd bent

STAP 3. WAARborg je basis

STAP 4. WAARdeer wat je hebt

STAP 5. Werk aan je eigenWAARde

STAP 6. Zet je meerWAARde in

STAP 7. Ken je WAARden

STAP 8. Blijf WAARnemen

STAP 9. Check de WAARheid

STAP 10. Ga WAARmaken

Ja, ik wil dit boek

Ja, ik wil dit e-book


Rebecca Eltingh kent de impact van financiële problemen. Vanuit haar bedrijf Budget met Beleid helpt ze mensen om geldproblemen te voorkomen en/of aan te pakken. Als bewindvoerder, maar ook door workshops en (online) trainingen te geven. Daarnaast coacht ze andere financiële zorgverleners. Op allerlei manieren draagt ze bij aan een rijker leven; voor haarzelf en voor anderen.

‘In dit boek lees je het resultaat van mijn zoektocht naar wat WAAR is over geld. Het zijn persoonlijke geldlessen en die van vele anderen die ik de afgelopen jaren geholpen heb.’

Verrijk de wereld, begin bij jezelf!

 

Recensies

In 10 stappen rijker leven; wie wil dat nou niet? Rebecca Eltingh neemt je mee in een korte ontdekkingsreis naar jouw antwoord op deze vraag.
Dit boek heeft een hele mooie aansprekende inhoud waarin ik veel herken van wat ze beschrijft. Zo moest ik onmiddellijk terugdenken aan mijn studententijd in Amsterdam, waar ik vol ambitie uitkeek naar de volgende stap richting een carrière en een rijker leven. Mijn toenmalig schoonvader bracht me destijds terug op aarde met de uitspraak: ‘In je laatste pyjama zitten geen zakken, Jacq’. Zo waar. En dertig jaar later voeg ik daar graag ook nog aan toe: the journey is the destination.

Jacqueline Zuidweg
Directeur Zuidweg & Partners (schuldhulpverlening voor ondernemers) en Zakenvrouw van het Jaar (2012)

In “In 10 stappen rijker leven” neemt Rebecca Eltingh je mee in een WAARderend onderzoek. Haar persoonlijke ervaringen en haar spirituele inzichten helpen je op weg naar een nieuwe mindset. Door cijfermatig overzicht te creëren is het mogelijk om stapsgewijs de verantwoording in eigen hand te nemen. De opdrachten zijn uitnodigend en de praktijkvoorbeelden zijn stimulerend om tot actie te komen. Dit kleine boek is groots van inhoud en de stappen kunnen steeds opnieuw doorlopen worden. De 10 stappen zetten de weg open naar een rijk en overvloedig leven. De ervaren tekorten worden omgebogen naar de kunst van het genoeg! Een aanrader voor een WAARdevoller leven.

Jeanne Gommers

Wat een fijn, maar vooral waardevol boek om te lezen. Het is geschreven met respect voor degenen die in de problemen zijn gekomen. Vooral de voorbeelden die de schrijfster geeft vanuit haar eigen situatie in het verleden en vanuit haar ervaring uit de praktijk van haar eigen bedrijf, maken dit boek een echt werkboek. Een werkboek dat niet alleen over geld gaat maar vooral ook over inzicht in wie je zelf bent en wat je zelf kan doen, heel praktisch. Een echte aanrader niet alleen voor de mensen die in de problemen zitten maar voor iedereen. Want voorkomen is beter dan genezen.

Margreet Keesman
Eigenaar adminstratiekantoor Confinance

Met enorm veel plezier heb ik “In 10 stappen rijker leven” in één keer uitgelezen. Niet voor de laatste keer. Het is een boek dat je steeds opnieuw oppakt. Ik betrapte mezelf op de gedachte dat ik voor al mijn collega’s binnen het sociale domein, waarin ik werk, dit boek ga bestellen als hulpmiddel tijdens gesprekken met onze inwoners. Geld is ook voor mijn collega’s vaak nog een beladen onderwerp om over te beginnen. Dit boek helpt niet alleen hulpvragers maar ook professionals richting te bepalen en het gesprek aan te gaan. Ik kijk altijd een beetje sceptisch aan tegen boeken over “geld”, “bespaartips” etc. Schrijvers die het wiel opnieuw willen uitvinden. Ik noem geen namen. Dat geldt niet voor dit boek! Rebecca Eltingh weet je op een heel toegankelijke manier een spiegel voor te houden.

Ben Spel
Consulent Schuldhulpverlening

Het boek “In 10 stappen rijker leven” is een pracht. Het geeft een goed handvat om voor een rijker leven je eigen doelen te bepalen en de weg te vinden om die doelen ook te bereiken. Het boek is vlot geschreven met voorbeelden uit het leven van de schrijfster zelf, zodat de tekst heel herkenbaar is voor de lezer. Ik kan het boek aan iedereen aanbevelen.

Ron Lehnkering Stichting
Leergeld West-Friesland

Rebecca schrijft helder en concreet. Ze is to the point en tegelijk voel ik me gesteund door het begrip en respect wat tussen de woorden door te lezen en te voelen is. Dit komt mede door de realistische praktijkvoorbeelden.

Maaike Bijkersma

Mocht je in deze snel veranderende tijd financieel bijna kopje onder gaan of even niet weten hoe… dan is dit zeker jouw boek. Rebecca laat je zien dat je weer mag durven dromen en hoe je weer financieel inzicht krijgt. Waardoor je echte rijkdom gaat ervaren in jouw leven. Ben je er klaar voor?

Natalie Sylvette Bakker
Advocaat voor ondernemers met idealen & Heart coach

Boek in 10 stappen een rijker leven_Rebecca Eltingh

Prijs: € 17,50 incl. BTW
Of koop het e-book voor slechts € 9,95 incl. BTW

Ja, ik wil dit boek

Ja, ik wil dit e-book