In 3 weken je administratie op orde!

JA! Ik ontvang graag GRATIS tabbladen en 3 videolessen.

Budgetcoaching

Wat doet een budgetcoach?

Als Budgetcoach help ik jou je financiële situatie inzichtelijk te maken. Op die manier kom jij niet (verder) in de financiële problemen. We onderzoeken waar jouw prioriteiten liggen. Zodat jij de juiste keuzes kunt maken. Samen ordenen we je papieren en zetten we een overzichtelijke administratie op. We maken een overzicht van je huidige inkomsten en uitgaven. Vervolgens onderzoeken we welke mogelijkheden er zijn om je inkomsten te verhogen. Daarnaast bekijken we waar je op kunt besparen en hoe je dit kunt doen. Hierbij krijg je praktische tips en adviezen. Op basis van jouw keuzes maken we een budgetplan waar je direct mee aan de slag kunt. Gedurende het traject wordt je intensief begeleid. Wanneer je financiële situatie weer onder controle is sluiten we het traject af met een evaluatie.


Voor wie?

Jij bent tijdelijk het overzicht van je financiële situatie kwijt geraakt door bijvoorbeeld ontslag, ziekte, echtscheiding of gezinsuitbreiding. Hier wil je verandering in aanbrengen. Je wilt het overzicht terug en (verdere) betalingsproblemen voorkomen. Je weet alleen niet goed hoe je dit moet aanpakken. Graag zou je hier persoonlijk bij begeleid worden. Maar je wilt wel zelf de regie in handen houden. Een of meerdere gesprekken met een budgetcoach zijn voldoende om jou weer op weg te helpen.


Werkwijze

In een vrijblijvend telefonisch intakegesprek bespreken we globaal jouw huidige situatie. En wat jij wilt bereiken. Op basis hiervan vertel ik je wat de mogelijkheden zijn. Of budgetcoaching in jouw situatie inderdaad de beste keuze is. En hoelang ik verwacht dat het coachingstraject gaat duren. Ook maak ik op voorhand duidelijke afspraken over de kosten. Wanneer we besluiten om een traject te starten maken we vervolgens een afspraak voor een huisbezoek.


Kosten

De kosten van budgetcoaching zijn afhankelijk van de situatie. Ieder traject is maatwerk. En wordt volledig afgestemd op jouw behoeften. Soms wordt het traject (deels) door de gemeente, een werkgever of een financiële instelling betaald. Uiteraard is het doel dat het traject je meer oplevert dan dat het je kost.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op